0644177279  info@TE-pd.nl

3D printing

3D print, printing, 3D printing, logo, design, product development, prototyping, 3D ontwerp, print ontwerp, printer, laten maken, ontwerper, 3D artist, 3D ontwerpenBij het ontwikkelingsproces zult u een moment tegen komen waarbij het verstandig is om een model te testen. Dit kan voor veel doeleinden door middel van 3D printing. De testen die nodig zijn bij het product kunnen erg verschillen en uiteen lopen van doel. Bij het ene product wilt u het gewoon even in de hand kunnen houden en het product even vast kunnen houden. Het testen van de feeling met het product. Een ander moment wilt u graag een constructie (op schaal) testen. Weer een ander moment wilt u de elektronica erin passen. Er zijn veel redenen om een proefmodel te maken voordat een product in productie genomen zal worden zodat eventuele fouten er op tijd uitgehaald kunnen worden.

Een manier om snel en (relatief) goedkoop een testmodel creëren met betrouwbare kwaliteiten en eigenschappen is 3D printing. TE productdevelopment is gespecialiseerd in het maken van modellen voor 3D printing. Omdat wij veel ervaring hebben met het maken van CAD (STL) modellen voor 3D printen weten wij waar de moeilijkheden en krachten van het printen liggen.

Wij hebben verschillende partners welke voor ons de prints op hoge kwaliteit kunnen leveren. Afhankelijk van het doel kunnen wij de juiste partner voor u zoeken. Iedere leverancier heeft weer zijn eigen krachten. Daarbij kan het aardig in prijs schelen om de juiste leverancier voor uw product te kiezen. De mogeljkheden in materialen om te printen zijn o.a.: PLA, ABS, PC, Nylon, flexibel PLA rubber, transparant PLA, transparant ABS, rubber, diverse metalen.

3D print, printing, 3D printing, logo, design, product development, prototyping, 3D ontwerp, print ontwerp, printer, laten maken, ontwerper, 3D artist, 3D ontwerpen

3D print ontwerp laten maken

Het hebben van een 3D printer is tegenwoordig niet meer zo heel bijzonder en zal ook steeds gewoner worden. Het maken van 3D ontwerpen daarentegen is niet zo eenvoudig. Bij TE productdevelopment kan je de 3D print ontwerpen laten maken. Wij weten hoe we een product moeten ontwerpen en houden rekening met de bijzonderheden aan het 3D printen in het ontwerp. Heb je een vervangend onderdeel nodig, een nieuw product, pionnen voor een spelbord, het bruidspaar voor op een bruidstaart of gewoon een nieuwe unieke uitvinding? Wij helpen graag met het ontwikkelen van jou product!

 Kosten 3D printing

De kosten zullen verschillen per project. Meestal kan er gewoon een schappelijk uurtarief worden gehanteerd als het slechts gaat om het vertalen naar 3D CAD model. Graag krijgen wij eerst wat info over uw project en kunnen dan kijken naar de mogelijke kosten. U kunt details terugvinden op de pagina DIENSTEN

3D printed USB stick PLA

USB stick funblades & workhouse, 3D print PLA