0644177279  info@TE-pd.nl

Mini remote LS-1 Grimm audio

Mini-remote

Voor het bekende speakers systeem van Grimm audio, LS-1,mini remote behuizing case design hout grimm audio CAD design wood bestaan verschillende remotes. De enige remote die nog miste in het plaatje was een wireless remote met een beperkt aantal functies. Deze moest er komen. Na verschillende schets series en besluiten is er een ontwerp gerealiseerd wat slim in elkaar zit en goed realiseerbaar is voor de kleine oplages waar Grimm audio mee werkt.

 Het ontwerp past geheel binnen de huisstijl van Grimm audio en sluit aan op de bestaande remotes en het speaker systeem. Met het beperkt aantal functies wat bediend moest worden kon er een compact product worden neergezet. Door de slimme constructie is bij gewoon aanzicht geen verbinding te zien. Het ontwerp is nog in ontwikkeling maar al zo goed als af. Wanneer het product leverbaar wordt is nog niet bekend. Wanneer beschikbaar volgt een product foto.

meer info op: www.grimmaudio.com

 mini remote behuizing case design hout grimm audio CAD design wood mini remote behuizing case design hout grimm audio CAD design wood

mini remote behuizing case design hout grimm audio CAD design wood