0644177279  info@TE-pd.nl

Stereovision camera Vision hardware partner

frezen, frees, behuizing, case, casing, module, led, light, industrial, industrieel, VHP, vision hardware partner, Almere, ontwerpen, design, CAD, engineer, rail, wissel, zonnecel, wireless, draadloos, magneet

stereovision camera behuizing freesbehuizing stand alone vision hardware partnerStereovision camera

Vision hardware partner richt zich op ‘vision hardware solutions’. Een product van dit bedrijf is de stereovision camera. Dit product is op de volgende afbeeldingen te zien. Het bestaat uit meerdere onderdelen welke geassembleerd worden op een bestaande mini-PC en zo een complete oplossing bieden. Ook is er een stand-alone versie van deze camera ontwikkeld. De stand-alone versie is te op de afbeeldingen zonder metalen plaat als achterkant.

Voordat TE productdevelopment aan dit product begon was er een bestaande oplossing. Dit ontwerp werkte goed maar er kon nog een optimalisatie slag overheen, dit is ook gedaan. Verschillende losse onderdelen zijn nu als geheel ontworpen en samengevoegd. Het belangrijkste her-ontworpen onderdeel is een freesbehuizing. Er is ook ontworpen naar een freesbehuizing en rekening gehouden met de daarbij behorende beperkingen. Het grootste voordeel is dat het geheel nu uit 1 onderdeel bestaat in plaats van meerder losse onderdelen.

Voordat het product in productie is genomen zijn er eerst 3D prints gemaakt om het product te testen op de maten en samenstelling. Nadat bleek dat dit klopte zijn de nodige bestanden en tekeningen aangemaakt voor de productie.

Het product is ondertussen afgerond en in gebruik. Zowel de versie met mini PC als de stand alone versie worden vaker geproduceerd en gebruikt. Voor meer informatie zie de website van vision hardware partner in Almere.

stereovision camera behuizing freesbehuizing stand alone vision hardware partner

stereo vision stand alone VHP 2