0644177279  info@TE-pd.nl

Tabak dispenser Philip Morris

festival, sigaretten, dispenser, muntverkoop, zuignap, philip morris, festivals

 Dispenser

In samenwerking met een Philip morris is deze dispenserfestival sigaretten dispenser muntverkoop zuignap philip morris festivals ontwikkeld. De dispenser bied uitkomst voor het verkopen van sigaretten uit de muntverkoopkassa op festivals. De dispenser kan in de muntverkoop kassa tegen de ruit worden gehangen. Op deze manier is zichtbaar welke producten er aangeboden worden.

De dispenser bied plaats voor totaal 20 pakjes sigaretten, 5 x 4 pakjes. Door ruimte te bieden voor vier pakjes per rij is het volgens de wetgeving geen reclame (wat verboden is) maar een verkoop dispenser.

Alle teksten zijn zichtbaar op het pakje omdat het product van 3mm dik transparante kunststof is gemaakt. Het materiaal biedt door de dikte voldoende stevigheid en is niet breekbaar. De dispenser kan tegen een ruit worden gehangen door middel van twee zuignappen (welke worden meegeleverd). Door een opstaande rand aan de onderkant blijft de dispenser recht tegen de ruit hangen.

Kleine en grote aanpassingen in het ontwerp zijn mogelijk tegen kleine meerprijs (geen vast tarief). Neem hiervoor contact op met info@TE-pd.nl

Kijk op www.festitools.nl voor actuele prijzen en het bestellen van dit product.

 

 

festival sigaretten dispenser muntverkoop zuignap philip morris festivals

festival sigaretten dispenser muntverkoop zuignap philip morris festivals