0644177279  info@TE-pd.nl

Verkoop

Kleinschalige productie

Door het toepassen van technieken als 3D printing of frezen kan er eenvoudig een kleinschalige productie opgezet worden. Voor kleine oplagen zijn deze methoden uitermate geschikt en blijft de kostprijs per product relatief laag gezien er lage opstart- en instel kosten zijn. Zelf hebben we een 3D printer ter beschikking waarmee wij harde en flexibele kunststoffen kunnen printen. Daarnaast beschikken wij over de contacten om tegen hoge kwaliteit en scherpe prijs producten te laten frezen, snijden, tappen en zetten.

Verkoop

Zelf ontwikkelde producten door TE productdevelopment worden verkocht onder de merknaam “Festitools”. De producten zijn voornamelijk gericht op festivals. Door de jarenlange werkervaring op dit gebied zijn diverse problemen naar voren gekomen. Voor verschillende problemen zijn al oplossingen gekomen, deze zijn al te vinden op de website van festitools. Er wordt continu door ontwikkeld aan de producten om te kwaliteit hoog te houden. Neem een kijkje op de website van Festitools voor het productoverzicht.

festitools, freeview, sunroof, cdj, pioneer, dj set, dj sunprotector, festivals, festival tools, kleinschalige productie, zetten, frezen, snijden, lasersnijden